Quesadilla’s met kip en groenten

20140527_173016

Quesadilla’s zijn gevulde tortilla’s.

Heel erg simpel om te maken en je kunt het eindeloos variëren met de ingrediënten die jij lekker vind.

20140527_171110Per quesadilla gebruik je 2 tortilla wraps.

Ingrediënten:  2 tomaten, halve courgette, 1 avocado, geraspte kaas, licht aangebakken uitjes en kipfilet

20140527_171732Zorg ervoor dat alle ingrediënten al gaar zijn voordat je de quesadilla gaat bakken. Dus bak van tevoren de kipfilet, tomaat, courgette en de uien.

Beleg vervolgens 1 zijde van de tortilla met de ingrediënten en doe de geraspte kaas erop( de kaas zorgt ervoor dat het een geheel gaat vormen) en duw een 2e tortilla erboven op. Zorg dat je de tortille in een droge (hete) pan bakt (olie niet nodig). Let op dat de tortilla’s niet te bruin en te hard boven maar een krokante tortilla is het lekkerste.

20140527_172217

20140527_173016Buen apetito!!! ( eet smakelijk)

Wist je dat:

Wist je dat dit mexicaanse gerecht van oorsprong helemaal niet Mexicaans is? Over de oorsprong is dan ook niet heel veel duidelijkheid. Er wordt gesproken van Indiaans en Afgaanse keuken. Wat maakt het uit het wordt het meest gegeten in Zuid-Amerika met gehakt en mais.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s