gevulde puntpaprika snack

Puntpaprika’s zijn frisse paprika’s die zoals de naam al zegt smal in een punt lopen. In het kader van het WK kwam ik op Pinterest een leuk idee tegen die ik natuurlijk weer een beetje mijn eigen heb gemaakt. 20140709_213308

 

Gevulde (Oranje) puntpaprika met tapenade en fetakaas

2 oranje puntpaprika’s ( andere kleur kan natuurlijk ook) , 1/2 blok Apetina feta kaas, 2 el tomaten tapenade, 1/4 gesnipperde ui. 

Snijdt bij de puntpaprika’s alleen het bovenste topje er af en met een mesje kun je voorzichtig de zaadjes eruit snijden. In een bakje kun je de feta klein maken met je handen vervolgens schep je met een vork de tomatentapenade ( of andere tapenade eigen voorkeur) er door samen met de gesnipperde ui. Als het een mooi geheel is kun je met een theelepel de vulling in de paprika’s drukken. Het kan best lastig zijn dus je kun de paprika’s ook in breedte halvering en zo beide helften vullen. 

Snijdt de paprika’s voor het serveren in plakjes zoals op de foto! Eet smakelijk!!!!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s