Carpaccio salade

Zo vlak na kerst wil je misschien niet meer zo veel en zo vettig eten. Daar heb ik nu een lekker recept bij bedacht. Wie houdt er nu niet van rundercarpaccio? Een ander bijkomend voor zo rondom de feestdagen is de carpaccio vaak in de aanbieding in de supermarkten. Dit recept kun je als voorgerecht eten gebruik de onderstaande hoeveelheid dan voor 4 personen. Ik heb het gebruikt als hoofdgerecht. Carpaccio bonbon en salade

Voor 2 personen heb je nodig:

  • 1 verpakking Carpaccio
  • 1 zak rucola sla
  • 10 cherry tomaatjes
  • ½ avocado

Om te beginnen gebruik een kom om daar de rucola sla in te mengen met de parmezaanse kaas en de dressing die in de verpakking van de carpaccio zit. De cherry tomaatjes en avocado kun je alvast in kleine stukjes snijden. Voor een leuke presentatie kun je carpaccio bonbons maken.

carpaccio bonbon

Carpaccio bonbons zijn simpel om te maken. Gebruik enkel 2 plakjes carpaccio leg er een beetje van het rucola mengsel op en vouw en rol de carpaccio om het mengsel heen. Tip: Dit is ook leuk als amuse. Voor dit recept gebruik ik enkel 1 bonbon per persoon.

Nu kun je de avocado en de tomaten door de rucola heen mengen. Verveel vervolgens de rucola salade over 2 borden. De resterende carpaccio kun je nu leuk over de borden verdelen. Als laatste leg je de carpaccio bonbon in het midden. Voor de liefhebbers kun je altijd extra dingen toevoegen zoals: Olijfolie, walnoten of kappertjes.

Carpaccio salade

Eet smakelijk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s