Geitenkaaslolly’s

Geitenkaaslolly's

Geitenkaaslolly’s 12 stuks

  • Plakjes filodeeg a 6 plakjes
  • Geitenkaas plakjes
  • Losgeklopt ei
  • Peper/zout
  • Provencaalse kruiden
  • stokjes ( bijv. van cakepops of satéstokjes

Ooit van geitenkaaslolly’s gehoord? Na het lezen van dit recept ga je dit vast zelf testen. Heel gemakkelijk te maken en een zeer geslaagd hapje. Start met de oven op 200 graden voor te verwarmen. Om vervolgens het filodeeg uit de vriezer te halen want, het heeft 10 minuten nodig om te ontdooien. Dus geduld. Je kunt alvast een ei loskloppen en peper/zout met provencaalse kruiden mengen. Haal voorzichtig de filodeeg plakjes uit elkaar en snijd deze in vier vierkanten

IMG_0971

Drenk het filodeeg in het eimengsel en leg vervolgens een tl geitenkaas in het midden van 1 van de plakjes. Druk nu een stokje in de geitenkaas en leg het andere plakje filodeeg er bovenop. Geef de stokjes een plekje op de bakplaat.

IMG_0972

Genoeg lolly’s gemaakt of is de bakplaat vol? Zet ze voor 15 minuten in de oven. Na de 15 minuten let even op sommige stokjes zijn zacht geworden. Als de dit even laat afkoelen zijn ze zo weer hard.

Geitenkaaslolly'sJaaaa en uitdelen maar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s