Ei-muffin

Ach ja nog een paasrecept erbij:)

Simpel: brood, geraspte kaas, spek en ei. Waarbij natuurlijk weer veel verschillende mogelijkheden zijn. Ik heb nog bosui toegevoegd voor een beetje meer pit.

Oven op 200 graden. En het is handig het spek al een beetje uit te bakken. Tot zover het nog flexibel is en niet krokant. Dan om te beginnen met de vette spekreepjes de bakvorm invetten. Hierna kun je met het spek de zijkant van de bakvorm vullen.

IMG_1818

In het midden leg je vervolgens een plakje brood. Hier boven op een eetlepel geraspte kaas en een beetje bosui. Belangrijk is wel dat je dit een beetje aandrukt. Anders als je het ei erop doet, kan de vorm overstromen. Als laatste doe je het ei erop. Snufje peper en zout en klaar.

Voor een wat sappig eitje 8 minuten in de oven. Voor wat harder kun je voor 12 minuten gaan.  Eet smakelijk!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s