Tortizza

Tortizza is een combinatie van tortilla+pizza. Leuk gevonden he?

IMG_4223

Wat ik zo lekker vind aan een tortizza is dat de bodem dun krokant en knapperig is. Wil jij het ook maken bekijk dan hieronder het recept. Dit recept is voor 2 of meer personen.

  • Libanese wraps ( bij AH op de vers afdeling van het brood)
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 1 bol mozzarella
  • blauwaderkaas ( als je dit niet lekker vind kun je een andere kaas soort kiezen)
  • Serranoham
  • rucola

Waar het eigenlijk op neer komt is dat je tijdig de oven op 200 graden moet zetten en daarna is het enkel nog de wrap beleggen. Ik gebruik een halve avocado, 1 tomaat, 4 plakken mozzarella, 4 plakjes blauwader kaas, 3 plakjes serranoham.

De oven tijd is enkel 8 minuten. Het gaat er namelijk alleen om dat het beleg gaar en gesmolten is. De bodem is al klaar en wordt door de oven enkel krokant gebakken. Echt een fantastische toevoeging voor de tortizza. Als de Tortizza klaar is kun je er een handje vol rucola over serveren en een druppeltje olijfolie.

IMG_4223

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s