Wrap gegrilde groente

img_4840Iedereen kent het wel. Een wrap met zalm, roomkaas en sla. Eenvoudig, lekker en op elke gelegenheid te vinden. Toch wil ik liever iets serveren wat minder vaak wordt gemaakt. Daarom deze wrap met gegrilde groente. Een gezonde combinatie, verrassend en bovenal lekker.

Ingrediënten:

  • wraps (6)
  • 1 aubergine
  • 2 punt paprika’s
  • 1 courgette
  • 1 bakje hummus
  • halve blok feta kaas
  • 2 bos uien
  • peper/zout

img_4829Laten we starten met het grillen van de paprika’s. In de oven bij 220 graden Celsius net zo lang tot het aanbrand. Dat duurt ongeveer 20 minuten. Je zult merken dat het vel er bijna vanaf valt en de steeltjes er makkelijk uit te halen zijn. Het enige wat je nog hoeft te doen is de pitten verwijderen.

De overige groenten gril je gewoon zelf in een pan. Rasp de courgetten met een kaasschaaf en snijdt de aubergine in dunne plakken. Even in de grilpan/pan en ready to eat.

img_4831img_4832

Nu nog even de bosui in de lengte snijden en de feta in plakken. Dan is alles gereed om de wraps te beleggen en te rollen. Let’s go!

img_4833img_4834img_4837

Beleggen doen we zo:

  1. Leg de wraps klaar
  2. beleg met 1 volle el hummus
  3. leg er een plak gegrilde paprika op en een bosui stengel
  4. verdeel de courgette en aubergine over de wraps
  5. Verdeel de feta kaas over de wraps
  6. bestrooi met zout/peper en een beetje olijfolie
  7. Nu heel strak oprollen en snijden

img_4847

Eet smakelijk allemaal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s